"Als je de mens in beweging brengt, zal die zichzelf helen." Gabrielle Roth

Opleiding

Als jij je geroepen voelt om deze praktijk door te geven, na diepe ervaring te hebben opgedaan met de vijf ritmen, kan jij je kandidaat stellen voor de (golf) lesgeveropleiding. Deze opleiding is gespreid over drie modules van tien dagen elk, met iedere keer 6 maanden ertussen, en veel huiswerk. De eerste module is typisch een residentiële, in het mooie Garrison centrum, in de staat New York. De tweede gebeurt doorgaans ergens in Europa (en is soms gesplitst met een deel in Australië of Amerika). De derde eindigt nu meestal in Salt Lake City, Utah. Als je toegelaten wordt tot de opleiding, en haar succesvol afrondt, dan wordt je afgestudeerde lesgever, golven kaart.

Voor gedegen 5RTA lesgevers met workshop ervaring, is er de mogelijkheid om een hartslag opleiding te volgen. Dit is een opleiding met twee modules, met 6 maanden ertussen, en veel huiswerk. Voor de andere kaarten gebeurt de opleiding door individueel in de leer te gaan bij Jonathan. 

Bestaande lesgevers (golven en/of hartslag) kunnen steeds een (deel van een) module opnieuw volgen. Er zijn ook jaarlijks bijscholingen, waaronder één over de schaduwen van de ritmen.

Wij zijn afgestudeerd in de (golven) opleiding van 2010-11 (de laatste met Gabrielle), we hebben enkele modules opnieuw gevolgd in de opleidingen van 2013-14 en 2015-16, en de bijscholing over de schaduwen kaart in 2017. Nancy heeft in 2017-18 de hartslagopleiding gevolgd. Voel je vrij om naar onze ervaringen te vragen.